RMEtech nieuws

Tijdelijk camera bewaking

Tijdelijk 360⁰ in beeld?

Dat kan! Vandaag presenteer ik met grote trots onze eerste camera mast voor tijdelijke beveiliging. Deze mast is voorzien van 4 bullets camera’s voor 360⁰ zicht en een ptz camera op de top met autotrack functie. Deze wordt aangestuurd door persoonsherkenning van de bullet camera’s, zo kan er niets meer ongezien voorbijkomen.

Wil je deze huren of kopen? Mast op maat met bijvoorbeeld thermische camera’s bestellen? Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek bij u op locatie.

Flex beveiliging
Flex camerabeveiliging2
Flex camerabeveiliging2
Terug naar de schoolbank

Technicus Beveiligingsystemen

Het is altijd goed om nieuwe dingen te leren maar het is ook van groot belang om zo nu en dan de opgebouwde kennis op te frissen. Afgelopen week is de Technicus Beveiligingsystemen (TBV) training gestart waar ik aan deelneem. Niet alleen kunnen we hiermee ons beveiligingsdiensten verder uitbreiden, ook komt RMEtech zo ook weer een stapje dichterbij een branche erkenning.

Deze cursus van in totaal 11 dagen en 2 examens wordt gegeven door een gerenommeerde opleider in de beveiligingsbranche, wish me luck…🍀

Soba TBV cursusboek
Marketingsprogramma

Zien en gezien worden

De laatste tijd ben ik als RMEtech druk bezig met een marketingsplan om RMEtech en smart camera’s kenbaar te maken, als eerste is het doel om kenbaar te maken dat ik daar in gespecialiseerd ben maar daarnaast ook zoveel mogelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn met deze camera’s.

De eerste stappen beginnen inmiddels zichtbaar te worden, auto’s zijn netjes bestickerd en de eerste reclameborden zijn geplaatst zoals bijvoorbeeld bij Carwash Barneveld.

Benieuwd wat er nog aan komt? Volg RMEtech op LinkedIn en zie als eerste het laatste nieuws.

Carwash Barneveld
Reclamebord Carwash Barneveld
Monitoring bij eieren uithaalmachine

Werken wordt steeds leuker

Niets is zo lastig als werken met een blinde hoek, helemaal als deze 100 meter of meer is. Het klinkt ingewikkeld en kostbaar om hier een oplossing voor te treffen maar niets is minder waar.

RMEtech heeft de juiste kennis en ervaring om zo efficiënt mogelijk alle dode hoeken in beeld te krijgen. Zo hebben wij afgelopen week voor een eierenuithaal machine in drie gescheiden stallen, 5 full-hd camera’s geplaatst om alle eieren transportbanden goed in beeld te krijgen. Deze beelden worden full-time afgebeeld op een 27″ led full-hd monitor op een verstelbaar beugel wat zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk werkt.

Ps: RMEtech stelt zich niet verantwoordelijk voor alle lichamelijke schade veroorzaakt door te weinig beweging op het werk, elke voordeel heeft zijn nadeel😉

Eiren uithalen
Bedrijfswagens bestickerd

Nu ook herkenbaar onderweg

Reclame maken is best lastig, dat is een feit maar belangrijk is het wel. Onder advies van experts op het gebied van marketing en eigen ideeën is er een plan van aanpak gemaakt om onze diensten beter kenbaar. Om goed voor de dag te komen en herkent te worden onderweg zijn de bedrijfsauto’s onlangs bestickerd, hiermee willen we duidelijk maken wat ons expertise is, best gelukt toch?

RMEtech's Peugeot
BMW RMEtech

© 2021 RMEtech | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Website door: Dezignerz